23juni2020

Fotoserie in de krant

Beeldbalie in het nieuws

Tekst en foto's: Daniëlle Moelker

Zo snel kan het gaan: het ene moment ben je vrij anoniem aan het werk en het volgende moment ben sta je vol ‘in the picture’. Mijn fotoserie Project Passie is gepubliceerd in Het Blad van NRC. En dat hebben heel veel mensen gezien!

Toen ik op zaterdagochtend Het Blad, het magazine van NRC opensloeg, zag ik pas welke foto’s uit mijn Project Passie-serie waren geplaatst. Een spannend moment. Leuk om te zien welke foto’s supergroot en welke juist wat kleiner op de pagina’s werden afgebeeld.

Wat eerder stonden de foto’s al online. En vanaf dat moment werd het al drukker op de app, mijn LinkedIn en in mijn mailbox. Met zaterdag en de dagen daarna als hoogtepunt.

 

Zo kreeg mijn berichtje op LinkedIn ontzettend veel reacties en likes. En kreeg ik leuke berichten op andere sociale media.

 

Ik vind het geweldig dat iedereen zo van mijn foto’s geniet. En het is natuurlijk ook heel gaaf om deze kans te krijgen met zo’n grote publicatie in NRC. En complimenten krijgen, ja, dat vind toch iedereen leuk?!

Project Passie

Mocht je het gemist hebben, ik schreef eerder een blog over mijn afstudeerserie en eindexpositie.

Veel mensen stuurden me spontaan foto’s toe van het magazine dat zij op dat moment aan het lezen waren. Enorm bedankt daarvoor!

Verandert er nu iets bij Beeldbalie?

Nee, eigenlijk niet. De diensten van Beeldbalie zijn niet gewijzigd. We leveren nog steeds fotografie en beeldredactiewerkzaamheden aan onze opdrachtgevers. Voor wat de fotografie betreft; we selecteren nog steeds de best passende fotograaf bij de opdracht.

Het kan dus zijn dat ik dat ben. Maar in heel veel gevallen zal ik dat ook niet zijn.

 

Naast fotografie zoeken en leveren we nog steeds illustraties, (stock)foto’s en bewegend beeld zoals video en animatie. Team Beeldbalie pakt deze werkzaamheden op en omdat Beeldbalie mijn bedrijf is, heb je (ook) vaak met mij te maken!

Nieuwe fotografiewebsite

Als je wilt weten wat voor foto’s ik (nog meer) maak, neem dan een kijkje op mijn nieuwe website Beeldbalie fotografie of op mijn Instagram pagina. In de fotografie richt ik mij vooral op portretten en reportages, bijvoorbeeld voor magazines, organisaties, bedrijven en particulieren.

Danielle_Moelker

Beeldbalie fotografie

Klik hier om naar mijn fotografie website te gaan.