11maart2019

10 jaar Beeldbalie

Beeldbalie bestaat 10 jaar! Natuurlijk zijn we trots op deze mijlpaal, die uiteraard niet mogelijk was geweest zonder de fijne samenwerking met al onze opdrachtgevers. Het afgelopen decennium hebben we met veel plezier beeldconcepten ontwikkeld, beeldbanken ingericht, beeldredactie en beeldresearch gedaan voor uiteenlopende projecten. Van complete lesmethodes, boeken, covers van tijdschriften, tot tentoonstellingen, films en animaties, workshops en fotografie.

 

Vaak richten we de blik op de toekomst, op dat wat nog komen gaat. Maar soms is het goed ook stil te staan bij wat het verleden heeft gebracht. In geval van Beeldbalie is dat heel veel. Mooie opdrachtgevers, fijne collega’s, een prachtig portfolio. Het runnen van een eigen bedrijf vergt doorzettingsvermogen en creativiteit. Het houdt nooit op, maar is dat ook niet het allerleukste van ondernemen?

 

Feestjes vieren doen we graag samen! Dus wil je op Beeldbalie toasten, kom dan eens bij ons langs. De koffie staat klaar, met iets lekkers erbij. Tot binnenkort!