Wat hoort er bij beeldproductie?

Onder beeldproductie scharen we alles rondom het produceren en coördineren van beeld. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van omvangrijke fotoshoots voor bedrijven, de projectleiding bij opdrachten waarvoor véél beeld nodig is en het opzetten en inrichten van een beeldbank. Ook de coördinatie van beeld voor een website, de inrichting van een tentoonstelling of het maken van animaties en aansturen van videoproducties horen bij beeldproductie.

Bekijk ons werk:

  • Heeft je organisatie nieuwe profielfoto’s van alle medewerkers nodig?
  • Kun je de assistentie van een trafficmanager gebruiken op de afdeling beeld of vormgeving?
  • Zoek je een projectleider die de juiste beeldmaker koppelt aan de opdracht én die de complete coördinatie op zich neemt?

Bel Beeldbalie op 030 – 30 20 046 of stuur een mail.

De aanpak van Beeldbalie

  • Inventarisatie: we stellen vast wat er nodig is voor de opdracht en maken een helder plan van aanpak met een strakke planning.
  • Selectie beeldmakers: we kiezen de best passende beeldmakers (fotografen, illustratoren etc.) uit. Ook verzorgen we de briefing naar aanleiding van het beeldconcept.
  • Productie en coördinatie: we zorgen dat het gevraagde beeld er komt, binnen de afgesproken deadlines. Bij fotoshoots zorgen we dat deze soepel verlopen en verzorgen we de coördinatie op locatie. Bij complexe projecten regelen we het complete trafficmanagement en sturen we op planning en budget.
Ruim een jaar lang verzorgde Beeldbalie de beeldredactie voor het project De Versnelling, waarin we vijf lesmethoden (Bedrijfs-)autotechniek ontwikkelden voor vmbo en mbo. Ze ontwikkelden een gedetailleerde beeldinstructie en zetten een gestructureerd systeem op voor de organisatie van het benodigde nieuwe materiaal. Daarnaast regelde Beeldbalie de ontwikkeling en accordering van de talloze, vooral technische afbeeldingen. Ook hielden ze het overzicht over de totale beeldverwerving voor het project. Ik kon de beeldredactie met een gerust hart aan Beeldbalie overlaten.

Marlies Keers, Innovam