Beeldbalie staat voor passie, kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Beeldbalie houden we van aanpakken. Met een glimlach werken we door tot we het beste beeld hebben. We zoeken, maken en leveren foto’s, illustraties, animaties en video’s. En kunnen ook de vormgeving en projectbegeleiding verzorgen.

 

We zijn inzetbaar voor verschillende diensten en projecten. Niets is ons te groot of te klein. Ook niet als het om budgetten gaat!

 

We geven u graag een impressie van ons werk in het portfolio. Liever nog spreken we af om kennis te maken en projecten te bespreken. De koffie staat klaar, tot binnenkort!

Annemée Dik

Annemée is opgeleid als documentair fotograaf aan de HKU. Vaak is haar werkwijze: eerst maken, dan reflecteren. De fotojournalistiek, portretten en human interest fotografie hebben haar interesse. Zo studeerde ze af met een fotoboek over de ouderenzorg. Op die manier liet Annemée haar bijbaan zien vanuit haar perspectief.

Bij Beeldbalie houdt ze zich voornamelijk bezig met beeldresearch voor educatieve projecten. Als Annemée op pad gaat, heeft ze vrijwel altijd een camera bij zich. Op straat spreekt ze vaak spontaan mensen aan, de meesten werken graag mee aan haar straatportretten.

Daniëlle Moelker 

Daniëlle heeft veel ervaring op het gebied van beeld. Zo werkte ze in de fotojournalistiek (o.a. Trouw en ANP Photo), voor en bij educatieve uitgeverijen (Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff) en voor magazines. In 2009 richtte zij vanuit haar passie voor beeld Beeldbalie op. Met ruime ervaring aan klant- en bureauzijde is zij aanspreekpunt voor diverse opdrachtgevers die graag gebruikmaken van de diensten van Beeldbalie.

Daniëlle zet zich met hart en ziel in voor haar bedrijf. En zo nu en dan hangt ze op de bank, het liefst met een boek of film.

Ellen te Brake

Ellen volgt de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en doet werkervaring op bij Beeldbalie. Ellen houdt zich bezig met beeldredactie en beeldresearch en ondersteunt haar collega’s bij uiteenlopende projecten.
Dat beeld zoveel meer kan zeggen dan tekst, spreekt Ellen erg aan. Een kleine bewerking kan groot effect hebben. Met een andere filter of uitsnede vertelt een foto een ander verhaal.

In haar vrije tijd maakt Ellen graag aftermovies van festivals en is ze altijd wel bezig met een bijzonder creatief project.

Maartje Veneman 

Maartje volgt de opleiding Communication en Multimedia Design in Amsterdam en daarnaast werkt ze bij Beeldbalie. Ze doet beeldredactie voor diverse educatieve uitgeverijen en helpt haar collega’s bij verschillende projecten. Het werk sluit naadloos aan op haar opleiding. Bij Beeldbalie kan ze tijdens haar studie ervaring opdoen en haar ideeën over beeld en animaties verder ontwikkelen.

In haar vrije tijd tekent ze graag. Kom je haar op een terras tegen? Dan is de kans groot dat ze in Sketchnote haar omgeving zit te schetsen. Ook maakt Maartje graag posters met Illustrator en Photoshop. Vormgeven past goed bij haar, daar kan ze haar creativiteit lekker in kwijt.

Jij? (stageplek)

Bij Beeldbalie zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij een creatieve student die enthousiast wordt van beeld en tekst? Volg jij een opleiding in de richting Communicatie en Multimedia Design? En houd je van fotografie en van te gekke content? Dan komen we graag met jou in contact!

We hebben regelmatig een stageplek beschikbaar, voor korte of langere termijn. Heb je interesse in een stage bij Beeldbalie of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op!

Mailen kan ook: