Beeldbalie staat voor passie, kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Beeldbalie houden we van aanpakken. Met een glimlach werken we door tot we het beste beeld hebben. We zoeken, maken en leveren foto’s, illustraties, animaties en video’s. En kunnen ook de vormgeving en projectbegeleiding verzorgen.

 

We zijn inzetbaar voor verschillende diensten en projecten. Niets is ons te groot of te klein. Ook niet als het om budgetten gaat!

 

We geven u graag een impressie van ons werk in het portfolio. Liever nog spreken we af om kennis te maken en projecten te bespreken. De koffie staat klaar, tot binnenkort!

Annemée Dik

Annemée is opgeleid als documentair fotograaf aan de HKU. Vaak is haar werkwijze: eerst maken, dan reflecteren. De fotojournalistiek, portretten en human interest fotografie hebben haar interesse. Zo studeerde ze af met een fotoboek over de ouderenzorg. Op die manier liet Annemée haar bijbaan zien vanuit haar perspectief.

Bij Beeldbalie houdt ze zich voornamelijk bezig met beeldresearch voor educatieve projecten. Als Annemée op pad gaat, heeft ze vrijwel altijd een camera bij zich. Op straat spreekt ze vaak spontaan mensen aan, de meesten werken graag mee aan haar straatportretten.

Daniëlle Moelker 

Daniëlle heeft veel ervaring op het gebied van beeld. Zo werkte ze in de fotojournalistiek (o.a. Trouw en ANP Photo), voor en bij educatieve uitgeverijen (Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff) en voor magazines. In 2009 richtte zij vanuit haar passie voor beeld Beeldbalie op. Met ruime ervaring aan klant- en bureauzijde is zij aanspreekpunt voor diverse opdrachtgevers die graag gebruikmaken van de diensten van Beeldbalie.

Daniëlle zet zich met hart en ziel in voor haar bedrijf. En zo nu en dan hangt ze op de bank, het liefst met een boek of film.

Daniëlle Frenken 

Daniëlle vindt het inspirerend om met veel verschillende projecten tegelijk bezig te zijn en zich zo op meerdere vlakken te ontwikkelen. Al stortte ze zich vol overgave ook maandenlang op een grote opdracht voor uitgeverij Malmberg.
Naast haar werk bij Beeldbalie is ze regelmatig in haar atelier te vinden waar ze tekeningen, sculpturen en schilderijen maakt.

Haar voorliefde voor de natuur laat ze graag terugkomen in haar werk. In haar beeldend werk zijn altijd dieren of elementen uit de natuur terug te vinden en projecten bij Beeldbalie die te maken hebben met de natuur zijn haar favoriet.

Maayke Brouwer

Maayke is student Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht en komt de social mediakanalen van Beeldbalie een boost geven. Naast haar online interesses, heeft ze ook een passie voor fotografie. Het liefst gaat ze zelf op pad, om mooi en eigen beeld te creëren.

Portretfoto’s zijn favoriet, zeker als het lukt om mensen natuurlijk en spontaan vast te leggen. Maayke heeft absoluut oog voor aparte composities en ontwikkelt graag een eigen, unieke stijl. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze Instagram, Facebook- en LinkedIn-pagina in de gaten!

Ruben Vitters

Als accountmanager heeft Ruben veel contact met onze (nieuwe) opdrachtgevers. Zijn blik op beeld is veranderd sinds hij voor Beeldbalie werkt. Hij is ervan overtuigd dat beeld altijd nodig is, in welke branche je ook werkt. Om de juiste (commerciële) doelstelling te bereiken, moet beeld goed worden ingezet. Dat vindt hij erg interessant.

Zijn passie voor auto’s combineert Ruben met de aantrekkingskracht van beeld. Hij vindt het vastleggen van een auto – stilstaand of rijdend – een ware kunst op zich. Bewust bestudeert hij elke foto die hij onder ogen krijgt, om te proberen te ontdekken hoe het beeld is opgebouwd.

Jij? (stageplek)

Bij Beeldbalie zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij een creatieve student die enthousiast wordt van beeld en tekst? Volg jij een opleiding in de richting Communicatie en Multimedia Design? En houd je van fotografie en van te gekke content? Dan komen we graag met jou in contact!

We hebben regelmatig een stageplek beschikbaar, voor korte of langere termijn. Heb je interesse in een stage bij Beeldbalie of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op!

030 - 3020 046

Mailen kan ook: