Fotografie bewegende portretten, IVM

personeelsportretten

Vraag van de opdrachtgever

Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) gaat op korte termijn de website updaten. Daar horen ook nieuwe portretten bij. Naast de ‘standaard’ portretten van alle medewerkers wil het IVM ook graag portretten waarop mensen bewegen. Bij Beeldbalie zijn ze daarvoor aan het juiste adres! Beeldbalie realiseert zowel de ‘normale’ personeelsportretten als de bewegende portretten.

 

IVM

Het IVM is gespecialiseerd in het verspreiden van informatie over én effectieve oplossingen voor een goed, veilig, betaalbaar en doelmatig medicijngebruik.

Aanpak Beeldbalie

  • Selectie fotograaf: Beeldbalie regelt fotografen die goed bij de opdracht passen. Tijdens een bijeenkomst konden we met twee fotografen alle dertig medewerkers binnen korte tijd portretteren.
  • Productie: we zorgen dat de fotoshoots – verdeeld over twee dagen – soepel verlopen en regelen de complete coördinatie op locatie.
  • Voorselectie: we maken een brede selectie met de beste foto’s en sturen deze naar IVM zodat zij een keuze kunnen maken.
  • Nabewerking: de gekozen foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd.

Het resultaat

personeelsportretten

The making of

In stijl

Tijdens één van de fotoshoots waren we te gast op de prachtige locatie van Slot Zuylen, één van de oudste kastelen aan de Vecht, vlakbij Utrecht.

Bekijk ook het werk van Beeldbalie voor