Personeelsportretten, Pthu

Vraag van opdrachtgever:

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) wil tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst alle 120 medewerkers fotograferen voor de website.

Beeldbalie selecteert een aantal fotografen en zorgt voor een heldere briefing zodat alle foto’s dezelfde uitstraling en kwaliteit hebben. Tijdens de bijeenkomst coördineert Beeldbalie de fotoshoot, dankzij een goede planning verloopt die perfect.

PThU

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie, met vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Aanpak Beeldbalie:

  • Project coördinatie: we bekijken de locatie en selecteren een geschikte ruimte voor de fotoshoot.
  • Selectie fotografen: Beeldbalie regelt vier fotografen die goed bij de opdracht passen. Tijdens de bijeenkomst konden we alle medewerkers op de foto zetten.
  • Productie: we maken een call sheet voor de fotoshoot inclusief de afvinklijst die ter plekke wordt bijgehouden.
  • Coördinatie: we begeleiden de fotoshoot en instrueren de fotografen op een uniforme uitstraling en begeleiden de doorstroming van de mensen die op de foto moeten.
  • Nabewerking: we bewerken de foto’s op dezelfde manier en snijden ze uit op hetzelfde formaat. De foto’s leveren we in 2 formaten aan, zodat ze direct op de website geplaatst kunnen worden en tevens voor andere doeleinden beschikbaar zijn.

Het resultaat

bedrijfsportretten fotografie

The making of

Uitdaging:

Dankzij een goede voorbereiding en strakke coördinatie ter plekke zijn we erin geslaagd 120 mensen in een uur tijd te fotograferen.

Bekijk ook het werk van Beeldbalie voor

Bekijk ons portfolio

Beeldproductie