05januari2016

Happy New Year!

Terugkijkend op een waanzinnig 2015 vol mooie opdrachten en uitdagingen, heb ik enorm  veel zin in een nog mooier 2016. De eerste opdrachten en afspraken staan al in de agenda en ik weet zeker dat 2016 voor Beeldbalie een mooi jaar zal worden.

Terugblik

Aan het begin van dit verse jaar, blik ik graag terug op 2015. Het was een mooi jaar, vol hoogtepunten om trots op te zijn. Door de drukte is het bloggen er het laatste kwartaal een beetje bij ingeschoten. Ook ons portfolio mag wel weer worden geüpdatet. Want ook het afgelopen jaar werkten we aan mooie projecten die we graag laten zien.

Highlights 2015

Naast enkele lange projecten werkten we ook aan vele korte trajecten en opdrachten. Zoals de websites waar we het beeldconcept voor bedachten en het beeld voor leverden. En de beeldresearchopdrachten voor educatieve uitgeverijen.

Voor al die verschillende opdrachten verdiepten we ons in uiteenlopende onderwerpen. Zoals duurzaam ondernemen en de natuur in je achtertuin. En ook in motorvoertuigtechniek, economie, wiskunde en geschiedenis. Het blijft mij boeien om me in te leven in een (nieuw) vakgebied om gericht beeld te kunnen leveren dat hierbij past.

Trots op ons werk

Ik ben trots op alle mooie offline en online projecten waar we het afgelopen jaar aan hebben meegewerkt. Enkele hoogtepunten uit 2015 zijn:

  • Voor uitgeverij Innovam zijn we in 2015 begonnen aan een interessant beeldproces. We schreven de richtlijnen waaraan het tekenwerk moet voldoen en regelden alle beeldrechten. In 2016 moeten alle nieuwe lesmaterialen voor het automotive onderwijs compleet zijn.
  • De Nierstichting adviseerden we over een beeldbank, vervolgens hebben we die ook ingericht. We bepaalden de belangrijkste keywords en labelden alle beelden zodat de foto’s goed terug te vinden zijn.
  • Een volle workshopagenda. In 2015 gaven we meerdere keren een op maat gemaakte incompany workshop over beeld bij diverse organisaties zoals de Rijksoverheid.

Happy 2016!

Vol energie en bruisend van de plannen ben ik aan het nieuwe jaar begonnen. Ik heb zin om hard aan de slag te gaan met alle nieuwe projecten die al op stapel staan. Ik kijk er erg naar uit om weer nieuwe mensen te ontmoeten, om kennis te delen, te sparren en samen te werken. Let’s meet & greet!

 

En heb je hulp nodig bij het vinden van passend beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op, Beeldbalie helpt je graag.

Danielle_Moelker