Leveren content (tekst en beeld), Maasdam

Interieur The Student Hotel Groningen, foto Pepijn van de Broek

Vraag van opdrachtgever:

Projectinrichter Maasdam laat online graag zien wat ze kunnen. Van nieuw afgeronde projecten willen ze een verslag op de site plaatsen, zowel in tekst als in beeld. Een perfecte klus voor Beeldbalie. Dankzij ons brede netwerk van fotografen kunnen we snel schakelen en de fotoshoot vlot inplannen. Door nauwe samenwerking met tekstschrijvers, is Beeldbalie in staat dit als een pakket aan te bieden.

Van niets naar ‘wow’

Maasdam ziet projectinrichting breed; meubels, vloeren, verlichting en afwerking, alles komt samen in één concept. Voor o.a. kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen. Van niets naar wow.

Aanpak Beeldbalie:

  • Plan van aanpak: we maken een plan van aanpak en schrijven in nauw overleg met de marketeer een intakeformulier met invulvelden voor de gegevens die we nodig hebben om op pad te gaan.
  • Selectie samenwerkingspartner: we selecteren een team van tekstschrijvers om mee samen te werken aan deze opdracht.
  • Selectie fotograaf: per project selecteren we een geschikte fotograaf om mooie foto’s te maken.
  • Voorbereiding: we bellen eventuele ontbrekende gegevens na en nemen contact op met de locatie waar we gaan fotograferen om een datum te prikken.
  • Productie fotografie: we schrijven een heldere briefing voor de fotograaf en zorgen dat de fotoshoots soepel verlopen.
  • Voorselectie: we maken een selectie van de beste foto’s en bepalen het hoofdbeeld van de pagina.
  • Productie tekst: we sturen de tekstschrijvers alle input – korte omschrijving project en de gemaakte foto’s – zodat zij een duidelijke tekst kunnen schrijven
  • Levering: we leveren het complete product (tekst en beeld op) zo op dat het direct op de website gepubliceerd kan worden.

Het resultaat

Inspirerend:

Als beeldmaker en beeldliefhebber is het inspirerend om te zien hoe verschillende ruimtes worden ingericht. Hoe bijvoorbeeld een kaal kantoor een eigen signatuur krijgt. De mensen van Maasdam vertellen enthousiast over hun werk. Dat zorgt ervoor dat we content kunnen leveren waarbij beeld en tekst naadloos op elkaar aansluiten.

Bekijk ook het werk van Beeldbalie voor

Bekijk ons portfolio

Beeldproductie