Videoproductie en fotografie website, Tender People

videoproductie

Vraag van de opdrachtgever

Tender People heeft twee video’s nodig waarmee ze kunnen laten zien wie ze zijn, wat ze doen en waar ze voor staan.

Beeldbalie produceert deze twee video’s en levert ook zes filmpjes voor social media en de website van Tender People. We maken van de gelegenheid gebruik meteen nieuwe foto’s te maken zodat de website ook weer up to date is.

Tender People

Adviesbureau Tender People houdt zich bezig met Europees aanbesteden. De organisatie adviseert bij (complexe) inkooptrajecten in de publieke sector.

Aanpak Beeldbalie

  • Voorproductie: we schrijven samen met Tender People de scrips voor de twee video’s, plannen de drie draaidagen in en regelen een cameraman. We scouten de locaties en maken een draaischema. Als extra service zoeken we naar bestaand fotomateriaal voor de website en bedenken welke foto’s we nog moeten maken.
  • Productie: we zorgen dat de drie draaidagen soepel verlopen en zorgen ervoor dat de volledige draaidag wordt benut. Zo nemen we ook een paar korte clipjes op voor social media. We zien tevens toe op de montage van de video’s. We regelen het gebruiksrecht voor de gevonden foto’s en laten enkele nieuwe foto’s maken voor de website.
  • Nabewerking: we leveren het filmmateriaal en het fotomateriaal in de juiste resolutie aan.

Het resultaat

Bekijk ons portfolio

Beeldproductie