Coördinator videoproducties methode Join In, Malmberg

Vraag van opdrachtgever:

De lesmethode Join In van uitgeverij Malmberg bevat naast een gedrukt leerwerkboek ook digitale lesstof, met veel video en audiofragmenten. Malmberg zoekt een stevige coördinator die het ontwikkeltraject begeleidt. Het gaat namelijk om een omvangrijke klus, van bijna honderd films, 24 animaties en veel audiofragmenten. Beeldbalie begeleidt het hele traject van idee tot eindproduct.

Lesmethode Join In

Join In is een nieuwe lesmethode Engels voor het basisonderwijs. Tijdens wisselende werkvormen praten de leerlingen veel Engels met elkaar. Dit maakt de les niet alleen leuk, maar ook héél effectief.

Aanpak Beeldbalie:

  • Projectbegeleiding: we zijn verantwoordelijk voor de coördinatie en tijdige aanlevering van de audiofragmenten, de video’s en animaties.
  • Aansturing leveranciers: we sturen de acht leveranciers aan van de verschillende multimedia-assets zoals audiofragmenten, songs, muziekclipjes, videofilms en animaties. Tijdens de productie is Beeldbalie het aanspreekpunt voor de leveranciers.
  • Productiebegeleiding: we organiseren viewings en overlegmomenten met medewerkers van Malmberg die het materiaal inhoudelijk beoordelen.
  • Productiecoördinatie: we briefen de leveranciers, halen feedback op bij Malmberg en koppelen dit weer terug aan de makers.
  • Nabewerking: we leveren de audiofragmenten, de video’s en animaties zodanig aan dat ze direct in de online omgeving geplaatst kunnen worden.

Het resultaat

Bekijk ons portfolio

Beeldproductie