17juni2019

Stage beeld en social media

Ben jij op zoek naar een afwisselende en creatieve stage waar eigen initiatief en inbreng gewaardeerd wordt? Dan zit je bij Beelbalie goed! Tijdens je stage maak en bedenk je leuke posts voor social media, werk je mee aan lopende opdrachten en heb je de mogelijkheid je stage in te vullen zoals jij dat wilt!

Over Beeldbalie

Beeldbalie is een klein bedrijf gespecialiseerd in het leveren van beeld voor opdrachtgevers. We bedenken, zoeken en/of maken beeld (illustratie, fotografie, video/animatie) voor educatieve uitgeverijen en andere organisaties. Ons kantoor zit in een oud schoolgebouw waar verschillende organisaties hun werkplek hebben. Vanaf het centraal station ben je er in 15 minuten. Omdat we een klein bedrijf zijn, is er veel ruimte voor eigen initiatief en interesse waardoor je alles uit je stage kunt halen.

 

Jij bent

Je volgt een relevante opleiding in de richting communicatie of media. Je kan zelfstandig werken en bent niet bang voor verantwoordelijkheid. Je bent communicatief sterk, creatief en enthousiast. Naast fotografie/film hou je van social media. Je hebt ervaring met grafische programma’s als Photoshop en Indesign en bent leergierig en nauwkeurig.

 

Je werkzaamheden

Bij Beeldbalie kan je je eigen stage vormgeven, als jij het bijvoorbeeld superleuk vind om veel schrijfervaring op te doen of om met video’s aan de slag te gaan, dan kan dat. Om je een idee te geven van de werkzaamheden die je kunt doen, een aantal voorbeelden;

– schrijven van artikelen en blogs

– social media posts bedenken en maken (en hiervoor foto’s of ander beeld maken)

– meewerken aan lopende opdrachten, zoals beeld zoeken voor lesboeken

– verzamelen en bewerken van beeldmateriaal

– opmaken van artikelen

 

Wij bieden

Een leerzame en zelfstandige stage met gevarieerde en uitdagende werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig taken uit te voeren, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.  Je krijgt goede begeleiding en krijgt de gelegenheid om je eigen leerdoelen te realiseren en zoveel mogelijk kennis te vergaren tijdens je stage.

Daarnaast ontvang je natuurlijk een passende stagevergoeding, afhankelijk van opleiding en leerjaar.

 

Interesse?

Mail ons dan je cv en motivatie. We willen ook graag weten vanaf wanneer je stage kunt lopen en voor hoe lang.

Eerst meer weten? Lees hier de ervaringen van eerdere stagiaires:

Leerzame beroepsoriënterende stage bij Beeldbalie

Social mediastage bij Beeldbalie