Coverfoto, Lof Magazine

fotoshoot lof magazine

Foto: Harmen de Jong

Vraag van opdrachtgever:

Lof Magazine heeft voor de cover van de special over Het Nieuwe Werken een goed fotoidee: we zien drie personen die tijdens een zwemles aan het werk zijn, ín het zwembad. Want werken kan immers overal. De foto mag best over the top zijn. Beeldbalie ging de uitdaging aan en regelde binnen de krappe deadline de styling, locatie en fotografie voor de bijzondere cover.

Lof Magazine

Lof magazine zet vrouwelijk talent in de spotlights. Het magazine over het nieuwe werken is hier te zien (klik op tekst).

Aanpak Beeldbalie:

  • Beeldconcept: we stemmen het beeldconcept goed af met de opdrachtgever en leggen de tussenstappen zoals de locatie en de modellen aan hen voor ter goedkeuring.
  • Voorbereiding fotoshoot: we gaan op zoek naar een zwembad voor de fotoshoot en plannen een bezoekafspraak in. Na de bezichtiging plannen we de datum waarop we terechtkunnen voor de fotografie.
  • Samenstellen team: Beeldbalie selecteert een fotograaf die goed bij de opdracht past. Ook regelen we een stylist en visagist voor de fotoshoot. We maken een callsheet en bereiden de productie voor.
  • Productie: we zorgen dat de fotoshoot soepel verloopt en regelen de complete coördinatie op locatie.
  • Voorselectie: we maken een brede selectie van de beste foto’s en bespreken deze met de opdrachtgever.
  • Nabewerking: de gekozen foto wordt bewerkt en aangeleverd in hoge resolutie.

Teamprestatie:

Unieke teamprestatie! We hebben fantastisch samengewerkt tijdens de shoot. Ieder binnen zijn eigen specialisme, met een schitterend eindresultaat. De opdrachtgever was erg tevreden!

 

De cover

The making of

Bekijk ook het werk van Beeldbalie voor